SrpskiSRB
Down

Poslednji krug takmičenja: osvoji slušalice ili zvučnik TMAX10!

Poslednji krug takmičenja: osvoji slušalice ili zvučnik TMAX10!

Krenuo je zadnji krug nagradnog takmičenja na Facebook-u u kojem su nagrade još bolje. Ovaj puta možeš da osvojiš dvoje slušalice HTX90 i jedne HTX20, ali i zvučnik TMAX10!

Poseti Facebook stranu Panasonic Srbija i odgovori na kreativno pitanje!

Saznaj više

Objava dobitnika trećeg kruga

Hvala svima koji su učestvovali u trećem krugu našeg nagradnog konkursa #musicwithoutlimits. Vaši odgovori su nas i ovoga puta oduševili! Nagrade osvajaju:

1. slušalice HTX80: Suzana Petrovic

2. slušalice HTX20: Jelena Nikolic

3. slušalice HF410: Ivana Rajković Vidojković

4. slušalice NJ310: Violeta Jaleo

Treći krug takmičenja startuje danas!

Treći krug takmičenja startuje danas!

I ove nedelje u nagradnom takmičenju na Facebook-u delimo nove Panasonic-ove slušalice sa Bluetoothom: HTX80, HTX20, HF410 i NJ310! Poseti Facebook stranu Panasonic Srbija i odgovori na kreativno pitanje!

Saznaj više

Objava dobitnika drugog kruga

Hvala svima koji su učestvovali u drugom krugu našeg nagradnog takmičenja #musicwithoutlimits. Među vašim odgovorima bilo je mnogo stvarno kreativnih i posao žirija nije bio nimalo lak. Nagrade osvajaju:

1. slušalice HTX80: Vanja Radin

2. slušalice HTX20: Verica Miljković

3. slušalice HF410: Milenka Zablaćanski

4. slušalice NJ310: Đuričin Sandra

Ponovo delimo Panasonic slušalice!

Ponovo delimo Panasonic slušalice!

Starta drugi krug našeg nagradnog takmičenja. Delimo nove Panasonic-ove slušalice sa Bluetoothom: HTX80, HTX20, HF410 i NJ310! Poseti Facebook stranu Panasonic Srbija i odgovori na kreativno pitanje!

Saznaj više

Objava dobitnika prvog kruga

Čestitamo vam svima na kreativnosti i hvala što ste učestvovali!

Dobitnici prvog kruga nagradnog takmičenja #musicwithoutlimits su:

HTX80: Jelena Mitrović

HTX20: Jelica Jovanovic

HF410: Dusanka Jovanovic

NJ310: Jovan Obradovic

Kreće nagradno takmičenje na Facebook-u!

Kreće nagradno takmičenje na Facebook-u!

Kreće prvi krug našeg nagradnog takmičenja. Delimo nove Panasonic-ove slušalice sa Bluetoothom: HTX80, HTX20, HF410 i NJ310! Poseti Facebook stranu Panasonic Srbija i odgovori na kreativno pitanje!

Saznaj više

Šta je #musicwithoutlimits

Music without limits svet je Panasonic-ovih vrhunskih audio proizvoda koji ti omogućavaju uživanje u muzici bilo gde i u bilo kojem momentu.

Organizuješ roštilj sa prijateljima napolju na jedan od poslednjih jesenjih sunčanih dana? Mikrosistem TMAX10 savršen je za tebe jer radi na ugrađenu bateriju i omogućava ti da sa mobilnog telefona puštaš omiljenu muziku.

Želiš uživati u muzici ili YouTube-u dok putuješ u školu ili na fakultet? Bluetooth slušalice HF410 koje sa jednim punjenjem izdrže i do ceo dan slušanja prava su stvar za tebe.

Pogledaj celu ponudu slušalica i audio proizvoda Panasonic i kupi ih kod naših partnera. Učestvuj u nagradnom konkursu koji za tebe organizujemo na Facebooku i osvoji neke od njih!

Veronika obožava slušalice HF410

Influenserka Veronika Rosandić toliko obožava slušalice HF410 da je svojim fanovima odlučila pokloniti jedne! Na Instagramu prati #musicwithoutlimits da saznaš kada će se to dogoditi!

Nagradni konkurs

Nagradni konkurs

Učestvuj u nagradnom konkursu na Facebook-u i svake nedelje osvoji Panasonic-ove slušalice!

Saznaj više

 
SC-TMAX10

SC-TMAX10

Uživajte u ritmu koji vas pokreće – sve to možete uz AIRQUAKE BASS. Robusna bas rezonanca koja svaki trenutak čini posebnim još je...

SC-UX100

SC-UX100

Novi zvučnik UX100 300 W snage i novi dizajn zvučnika omogućavaju bas zvuk sa mnogo udaraca i uravnotežen zvuk. Jedinica zvučnika...

SC-UA30

SC-UA30

Odnesite ga u svoju sobu, na terasu ili čak u garažu. Uživajte u druženju sa prijateljima i porodicom deljenjem lepih trenutaka sa...

SC-TMAX40

SC-TMAX40

TMAX40 vam omogućava da svaku zabavu pretvorite u ONU PRAVU, sa dubokim i jakim basom koji inspiriše vaše telo da se pokreće u...

 
RP-HTX80B

RP-HTX80B

Bezvremenski dizajn i stilske boje dobro se uklapaju u široki spektar modnih stilova i načina života.

RP-HTX90N

RP-HTX90N

HTX90N bežične slušalice imaju funkciju poništavanja buke koja vas uvodi u dinamičan, kvalitetan svet muzike bez obzira na pozadinsku...

RP-BTS10

RP-BTS10

Lagane slušalice RP-BTS10 odgovaraju konturama vašeg tela zahvaljujući podesivim držačima za uši. Povežite se sa Bluetooth-om i...

RP-NJ310B

RP-NJ310B

Pogonska jedinica od 9 mm isporučuje čist, jasan zvuk i poboljšan, robustan bas. Zahvaljujući ergonomskom obliku sa dvostrukim...

 

Gde kupiti

Gigatron Tehnomanija DrTechno