Music Without Limits
HrvatskiHR

#rijesi-osmosmjerku

#rijesi-osmosmjerku

Zaigraj naš zabavni blagdanski nagradni natječaj - pronađi što više pojmova u našoj osmosmjerci i osvoji vrijedne Panasonicove party zvučnike i mikrosustave!

Kviz zaigraj ovdje

Detalji i pravila: www.musicwithoutlimits.net/hr/winprizes

#pogodi-emoji

#pogodi-emoji

Zaigraj naš zabavni blagdanski nagradni natječaj - prevedi izraz koji smo napisali emotikonima i osvoji vrijedne Panasonicove slušalice!

Kviz zaigraj ovdje.

Detalji i pravila: www.musicwithoutlimits.net/hr/winprizes

Pratiš li već Instagram profil panasonic_adriatic?

Zaprati nas na Instagramu na profilu panasonic_adriatic i saznaj novosti o najnovijim proizvodima i ponudama!

Što je #musicwithoutlimits

Music without limits svijet je Panasonicovih vrhunskih audio proizvoda koji ti omogućuju nesputano uživanje u glazbi bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Organiziraš roštilj s prijateljima vani na jedan od posljednjih jesenskih sunčanih dana? Mikrosustav TMAX5 savršen je za tebe jer radi na ugrađenu bateriju i omogućuje ti da s mobitela puštaš omiljenu glazbu.

Želiš uživati u glazbi, YouTubeu ili podcastima dok putuješ u školu ili na faks? Bluetooth slušalice HF420 koje s jednim punjenjem izdrže i do 24 sata slušanja prava su stvar za tebe.

Pogledaj cijelu ponudu slušalica i audio proizvoda Panasonic i kupi ih kod naših partnera. Sudjeluj u nagradnom natječaju koji za tebe organiziramo i osvoji neke od njih!

 
SC-TMAX50

SC-TMAX50

Sjajan pritisak zvuka

SC-TMAX10

SC-TMAX10

Osjetite ritam koji prožima; sve je u značajci AIRQUAKE BASS. Moćan bas koji je nužan za svaki trenutak još je snažniji uz jedinstven...

SC-AKX320

SC-AKX320

Visokotonski zvučnik od 16 cm i 2-kanalno digitalno pojačalo proizvode jasan, dinamičan zvuk. Glavna jedinica ima novi dizajn koji je...

SC-UA30

SC-UA30

URBAN AUDIO sa svojim modernim dojmom i zvukom koji obara s nogu u potpunosti je redizajniran fantastičnim značajkama s ciljem da se...

 
RB-HF420BE

RB-HF420BE

Jasan i dinamičan zvuk s reprodukcijom bez prekida 50 sati.

RB-M500B

RB-M500B

30 sati reprodukcije

 RB-HF520BE

RB-HF520BE

Čvrst dinamičan zvuk s naprednom reprodukcijom bez prekida 50 sati

RB-M700B

RB-M700B

20 sati reprodukcije

 

Gdje kupiti

Emmezeta Se-mark Sancta Domenica