BosanskiBIH
Down

Osvoji Panasonicove slušalice ili zvučnik TMAX!

Osvoji Panasonicove slušalice ili zvučnik TMAX!

Kreće zadnji krug našeg nagradnog takmičenja. I ovaj put dijelimo nove Panasonicove slušalice sa Bluetoothom: po dva retro modela HTX90 i HTX20 – ali ovog puta možeš osvojiti i zvučnik TMAX10! Posjeti Facebook stranu Panasonic Bosna i Hercegovina i odgovori na kreativno pitanje!

Saznaj više

Dobitnici trećeg kruga

Hvala svima koji su učestvovali u trećem krugu našeg nagradnog takmičenja #musicwithoutlimits. Vaši odgovori su nas i ovoga puta oduševili! Nagrade osvajaju:

1. slušalice HTX80: Samira Hasagic Mensur Hrustanbegovic

2. slušalice HTX20: Amir Mehičić

3. slušalice HF410: Albin Azra Celebic

4. slušalice NJ310: Naida Ramic

Po treći put osvoji Panasonicove slušalice HTX80, HTX20, HF410 ili NJ310!

Po treći put osvoji Panasonicove slušalice HTX80, HTX20, HF410 ili NJ310!

Kreće treći krug našeg nagradnog takmičenja. I ovaj put dijelimo nove Panasonicove slušalice sa Bluetoothom: po jedan od retro modela HTX80 i HTX20, jedne udobne HF410 i jedne praktične NJ310. Posjeti Facebook stranu Panasonic Bosna i Hercegovina i odgovori na kreativno pitanje!

Saznaj više

Objava dobitnika drugog kruga

Hvala svima koji su učestvovali u drugom krugu našeg nagradnog takmičenja #musicwithoutlimits. Među vašim odgovorima bilo je mnogo stvarno kreativnih i posao žirija nije bio nimalo lak. Nagrade osvajaju:

1. slušalice HTX80: Džebo Amina

2. slušalice HTX20: Adin Del Piero Čolaković

3. slušalice HF410: Jasna Pećanac Sandić

4. slušalice NJ310: Marina Mujezinović

Drugi krug nagradnog takmičenja

Drugi krug nagradnog takmičenja

Idemo u novi krug našeg nagradnog takmičenja. I ovaj put dijelimo nove Panasonicove slušalice sa Bluetoothom: po jedan od retro modela HTX80 i HTX20, jedne udobne HF410 i jedne praktične NJ310. Posjeti Facebook stranu Panasonic Bosna i Hercegovina i odgovori na kreativno pitanje!

Saznaj više

OBJAVA DOBITNIKA PRVOG KRUGA

Čestitamo svima na kreativnosti i hvala što ste učestvovali u takmičenju #musicwithoutlimits!

Dobitnici prvog kruga su:

HTX80: Adnan Talović

HTX20: Edina Baksa

HF410: Marijan Krišto

NJ310: Muris Nuhodžić

Osvoji Panasonicove slušalice HTX80, HTX20, HF410 ili NJ310!

Osvoji Panasonicove slušalice HTX80, HTX20, HF410 ili NJ310!

Krenuo je prvi krug nagradnog takmičenja na Facebooku na kojem možeš osvojiti jedne od četiri modela Panasonicovih slušalica! Posjeti Facebook stranu Panasonic Bosna i Hercegovina i odgovori na kreativno pitanje!

Saznaj više

Što je #musicwithoutlimits

Music without limits svijet je Panasonicovih vrhunskih audio proizvoda koji ti omogućuju nesputano uživanje u glazbi bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Organiziraš roštilj s prijateljima vani na jedan od posljednjih jesenskih sunčanih dana? Mikrosustav TMAX10 savršen je za tebe jer radi na ugrađenu bateriju i omogućuje ti da s mobitela puštaš omiljenu glazbu.

Želiš uživati u muzici ili YouTubeu dok putuješ u školu ili na faks? Bluetooth slušalice HF410 koje sa jednim punjenjem izdrže i do 24 sata slušanja prava su stvar za tebe.

Pogledaj cijelu ponudu slušalica i audio proizvoda Panasonic i kupi ih kod naših partnera. Sudjeluj u nagradnom natječaju koji za tebe organiziramo na Facebooku i osvoji neke od njih!

Veronika obožava slušalice HF410

Influencerica Veronika Rosandić toliko obožava slušalice HF410 da je svojim fanovima odlučila pokloniti jedne! Na Instagramu prati #musicwithoutlimits da saznaš kada će se to dogoditi!

Nagradno takmičenje

Nagradno takmičenje

Učestvuj u nagradnom takmičenju na Facebooku i svaki tjedan osvoji Panasonicove slušalice!

Saznaj više

 
SC-UX100

SC-UX100

Moćni zvuk koji ispunjava prostorije proizveden u prefinjenom kompaktnom dizajnu povećava uzbuđenje svake zabave. Novi zvučnik UX100 300...

SC-MAX4000

SC-MAX4000

Omogućava vam da prilagodite pjesme, potražite pjesme i tražite pjesme pomoću nekoliko pametnih telefona koristeći Panasonic MAX...

SC-UA30

SC-UA30

Nevjerojatno čist, dinamičan zvuk koji ne biste očekivali iz tako kompaktne jedinice. SC-UA30 ostvaruje sjajan zvuk za svaku priliku....

SC-TMAX40

SC-TMAX40

TMAX40 vam omogućava da bilo koju zabavu pretvorite u zabavu s dubokim, jakim basom koji nadahnjuje vaše tijelo da prati ritam.

 
RP-BTS35

RP-BTS35

BTS35E Bluetooth slušalice pružaju bežičnu reprodukciju i dinamičan zvuk. Posjeduju konstrukciju koja je otporna na vodu i znoj prema...

RP-HF410B

RP-HF410B

Pružaju oko 24 sata i bežične reprodukcije kada su potpuno napunjene. Tanki dizajn i boje dubokih tonova čine savršeni dodatak...

RP-BTS10

RP-BTS10

Lagane slušalice RP-BTS10 odgovaraju linijama vašeg tijela zahvaljujući podesivim držačima za uši. Povežite se sa Bluetooth-om i...

RP-HTX80B

RP-HTX80B

Uz slušalice HTX80B možete na moderan način uživati u živopisnom visokokvalitetnom zvuku bežične reprodukcije dok ste u pokretu....

 

Gdje kupiti

Domod FIS Imtec MobileMedia